Om Murermester Drews

Et murerfirma med kunden i fokus

Om os

Hvem er vi?

Murermester Drews er et professionelt murerfirma, hvor høj kvalitet og god service er i højsædet. Med stor passion, høj faglighed og en drivkraft ud over det sædvanlige, skabes rammerne for succesfulde resultater.

Murermester Drews blev stiftet af Daniel Drews i år 2020, med det formål tage niveauet i murerbranchen til nye højder. Dette fører vi ud i verdenen ved, at have et øget fokus på kvaliteten af de materialer, som vi arbejder med, samt udførelsen af de opgaver, som vi udfører. Hertil værner vi omkring den gode kundeoplevelse. Det skal være en fornøjelse at se sine drømme blive realiseret. Derfor er vi detaljeorienteret, og tager os tid til hver enkelt kunde.

Et murerfirma med kunden i fokus

Hos Murermester Drews er Missionen og visionen tydelig – Vi er drevet af gode og stærke kunderelationer. Dette gør sig gældende, uanset om du er en virksomhed, privatperson, institution eller boligforening. Vi er af den overbevisning at gode kunderelationer og veludført håndværk skabes ved at have kunden i fokus. Vi lytter derfor altid til kundens behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den bedste løsning.

Du skal kunne stole på det murerfirma, som du vælger til at stå for din opgave – Og det kan du hos os. Hos Murermester Drews er der en klar linje omkring veludført murerarbejde til tiden, og som ikke bliver efterladt, før det er 100% udført. Men måske vigtigst af alt, før kunden er 100% tilfreds.

I forbindelse med ovenstående tror vi på gennemsigtighed i priser, hvorfor vi altid er åbne overfor hvad tingene koster – Prisen på murerarbejde kan variere afhængigt af en opgaves størrelse, samt de materialer som anvendes.

Vil du høre mere om Murermester Drews?

Er du nysgerrig omkring Murermester Drews, og vil du gerne høre mere om vores virksomhed, og hvordan vi kan bistå med hjælp til dit projekt? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig.

Vi kan kontaktes på telefon: 60 69 40 74 eller på E-mail: mmdrews@outlook.com. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular i bunden af denne side. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

  • Høj kvalitet

    Holdbarheden af enhver konstruktion afspejles i kvaliteten af det udførte arbejde. Derfor værner vi omkring høj kvalitet.

  • Kunden i fokus

    Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved nær kundekontakt. Vi lytter således til dine ønsker og behov.

  • Konkurrencedygtige priser

    Hos Murermester Drews byder vi på god service, høj kvalitet og fornuftige priser – Priser med stor gennemsigtighed.