Badeværelser

Renovering & Nybyg i høj kvalitet

Badeværelser

Specialister i badeværelser

Skal du have renoveret dit badeværelse? Måske skal du have opført et nyt badeværelse fra bunden? Uanset hvad, så er står vi klar til at hjælpe dig. Som professionel tømrer med speciale vi fliselægning og badeværelse er Murermester Drews et godt valg, hvis du ønsker et smukt og holdbart resultat.

Badeværelset er et af de rum i boligen, som oplever den højeste slitage, og kan med tiden med tiden se gammelt og slidt ud. Derudover er det et rum i boligen hvor funktionalitet og æstetik er i højsædet. Rummet giver unikke muligheder for at sætte et personligt udtryk, hvorfor behov, ønsker og drømme skal tænkes ind i opbygningen.

Hos Murermester Drews kan vi tilbyde en bred vifte af løsninger, da vi er eksperter i fliselægning. Således kan du få realiseret dine badeværelsesdrømme, når du vælger os til at stå for opgaven.

En bred vifte af muligheder

Vores store erfaring og brede faglighed inden for badeværelser gør, at vi kan udføre en stor palette af opgaver. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

 • Renovering af badeværelse
 • Opførsel af nyt badeværelse
 • Flisearbejde
 • Fugearbejde
 • Og meget mere

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en lang række specialopgaver – Hos os er det kun fantasien, som sætter grænser.

Galleri

Vi har udført murerarbejde på et hav af forskellige badeværelser. Nedenstående er et udsnit af vores tidligere arbejde.

Lad drømmen blive en realitet

Uanset om du står og skal bruge renovering af badeværelse, fliselægning eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt din lokale murer for en uforpligtende samtale omkring dine behov og ønsker. Sammen finder vi den absolut bedste løsning til lige netop dit badeværelse – Dette til en fornuftig pris.

Vi kan kontaktes på telefon: 60 69 40 74 eller på E-mail: mmdrews@outlook.com. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular i bunden af denne side. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

 • Høj kvalitet

  Holdbarheden af enhver konstruktion afspejles i kvaliteten af det udførte arbejde. Derfor værner vi omkring høj kvalitet.

 • Kunden i fokus

  Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved nær kundekontakt. Vi lytter således til dine ønsker og behov.

 • Konkurrencedygtige priser

  Hos Murermester Drews byder vi på god service, høj kvalitet og fornuftige priser – Priser med stor gennemsigtighed.