Murer­arbejde

Når kun det bedste er godt nok

Murerarbejde

Din lokale murer i Køge & Omegn

Skal du have udført murerarbejde? Søger du en kompetent og professionel murer? Så er du landet det rigtige sted. Hos Murermester Drews er vi fagudlærte murere, som sætter en stor ære i vores arbejde. Vi udfører opgaver for private såvel som erhverv, boligforeninger og institutioner – Og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Murerarbejde spænder bredt, og kræver de rette kompetencer, når det kommer til forståelsen for udvælgelse af de rette materialer såvel som udførsel. Hos Murermester Drews har vi hænderne skruet rigtigt på, og besidder ovenstående kompetencer. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, hvorfor vi aldrig går på kompromis med kvalitet. Vi går dog heller ikke på kompromis med god service. Derfor kan du forvente at blive mødt af en smilende murer med stort gåpåmod, når du vælger os til at stå for dit murerarbejde.

Vi efterlader aldrig en opgave før den er 100% udført. Men måske vigtigst af alt – Før du er 100% tilfreds. Dette er din garanti for veludført og holdbart håndværk, som du kan være tilfreds med mange år frem.

En stor palette af muligheder

Vores store erfaring og brede faglighed gør, at vi kan udføre alle typer opgaver inden for murerarbejde. Hertil er vi specialister i fliselægning, hvorfor mulighederne er mange hos os. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

 • Renovering af badeværelse
 • Renovering af Køkken
 • Facade­isolering
 • Flisearbejde
 • Generelt murerarbejde

Er ovenstående ikke det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en lang række af specialopgaver.

Galleri

Hos Murermester Drews har vi udført en lang række opgaver inden for murerarbejde. Nedenfor kan du se nogle af vores resultater.

Kontakt os for murerarbejde

Lad dialogen omkring dit kommende murerarbejde begynde allerede i dag. Vi gennemgår din opgave grundigt, så vi kan rådgive dig til de bedste løsninger. Dette til konkurrencedygtige priser. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon: 60 69 40 74 eller på E-mail: mmdrews@outlook.com. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular i bunden af denne side. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

 • Høj kvalitet

  Holdbarheden af enhver konstruktion afspejles i kvaliteten af det udførte arbejde. Derfor værner vi omkring høj kvalitet.

 • Kunden i fokus

  Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved nær kundekontakt. Vi lytter således til dine ønsker og behov.

 • Konkurrencedygtige priser

  Hos Murermester Drews byder vi på god service, høj kvalitet og fornuftige priser – Priser med stor gennemsigtighed.