Nybyg & Renovering af Køkken

Fra gammelt og gråt til nyt og flot

Køkken

Et køkken efter dine behov og ønsker

Skal du have opbygget et nyt og flot køkken? Måske søger du renovering af køkken? Hvorend du søger det ene, det andet eller noget helt tredje, så står Murermester Drews klar til at hjælpe dig med stort som småt.

Hos os går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi møder altid op med et smil på læben og med stort gåpåmod. Hertil sætter vi en stor ære i vores arbejde, hvorfor du kan forvente et holdbart resultat, hvor der er taget højde for detaljerne, når vi står for opgaven.

Køkkenet er et rum i boligen, hvor der skal være plads til hyggelige stunder med familie og venner. Der skal være plads til madlavning, hvorfor funktionalitet skal være i højsædet. I mange danske hjem integreres køkkenet, så det har en sammenhængen med resten af boligen. Derfor er æstetik også en faktor, som skal sættes ind. Rummet har en unik mulighed for at lege med detaljer, og sætte ens personlige præg. Dette kræver dog de rette færdigheder – Og dem besidder vi hos Murermester Drews.

Konkurrence­dygtige & Gennemsigtige Priser

Hos Murermester Drews er vi af den overbevisning at holdbarheden af et køkken afspejles i kvaliteten af det udførte arbejde, såvel som de materialer det er konstrueret i. Dette gør selvfølgelig, at priser kan variere afhængigt af de materialemæssige valg der foretages.

Hos Murermester Drews byder vi på høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Ud fra en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker, vejleder vi dig igennem de mange muligheder, så du kan få dine drømme opfyldt.

Som professionelle murere med stor erfaring inden for køkkener, kan vi udfører alle typer af opgaver – Store som små. Hertil er vi specialister i flisearbejde, hvorfor mulighederne er mange, når vi står for opgaven.

Galleri

Vi har renoveret og etableret en lang række forskellige køkkener. Nedenstående er et udsnit af vores tidligere arbejde.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hvorend du står og skal bruge renovering af køkken, opbygning af et nyt køkken, fliselægning eller noget helt fjerde, står Murermester Drews klar til at hjælpe dig.

Kontakt os for en uforpligtende samtale omkring dine behov og ønsker. Sammen finder vi den absolut bedste løsning til lige netop dit køkken.

Vi kan kontaktes på telefon: 60 69 40 74 eller på E-mail: mmdrews@outlook.com. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular i bunden af denne side. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

  • Høj kvalitet

    Holdbarheden af enhver konstruktion afspejles i kvaliteten af det udførte arbejde. Derfor værner vi omkring høj kvalitet.

  • Kunden i fokus

    Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved nær kundekontakt. Vi lytter således til dine ønsker og behov.

  • Konkurrencedygtige priser

    Hos Murermester Drews byder vi på god service, høj kvalitet og fornuftige priser – Priser med stor gennemsigtighed.